Koleksi Design & Template
Kad Kahwin Terkini
Buat Sendiri Kad Kahwin atau
Mulakan Bisnes Kad Kahwin
Sekarang Dengan Easykadkahwin...

Kad Kahwin: Sudah menjadi suatu kewajipan untuk setiap majlis perkahwinan yang bakal berlangsung. Boleh dikatakan setiap majlis perkahwinan akan memerlukan Kad Kahwin untuk mengundang tetamu-tetamu jemputan untuk hari bersejarah raja sehari.

Easykadkahwin menyediakan design & template siap sedia untuk digunakan. Pelbagai pilihan reka bentuk Kad Kahwin untuk majlis perkahwinan idaman anda disediakan. Design & template Easykadkahwin sesuai untuk anda yang nak menghasilkan Kad Kahwin sendiri dan pastinya akan lebih menjimatkan kos anda.

Design & template Easykadkahwin pastinya berkualiti tinggi kerana didatangkan didalam format .AI (Adobe illustrator). Kami juga turut menyediakan design didalam format .PSD (Adobe Photoshop) (koleksi 2008-2010) dengan resolusi tinggi 300dpi yang pastinya akan memuaskan hati anda.

Penting: Keperluan anda untuk mendapatkan Easykadkahwin

Jom kita sebahagian daripada preview design-design Kad Kahwin yang akan anda perolehi dengan pembelian Easykadkahwin.

Design Kad Kahwin Kartun

Design Kad Kahwin Corak Kerawang

Design Kad Kahwin Bunga Inggeris

Design Kad Kahwin Corak Abstract

Design Kad Kahwin Tepak Sirih & Keris

Nak tengok sample? Klik image diatas..

Berapakah kos yang selalu dikenakan oleh kebanyakan designer diluar sana untuk menghasilkan satu artwork Kad Kahwin? Adakah RM30 atau RM40 atau RM50 atau RM100?? Berdasarkan kepada pemerhatian saya di kebanyakan laman web yang menawarkan design Kad Kahwin akan mengenakan bayaran antara RM30-RM100 untuk satu artwork Kad Kahwin. Jadi, berapa yang boleh anda anggarkan nilai bayaran untuk lebih dari 100 design Kad Kahwin yang saya hasilkan ini. Kalaupun saya mengenakan bayaran hanya RM10 untuk satu design, jadi jumlahnya sudah melebihi RM1,000.

Anda hanya perlu bayar tak sampai RM 1 pun untuk satu design Kad Kahwin.

Kalau nak dinilaikan kos sebenar untuk memiliki kesemua design kad kahwin dari Easykadkahwin.com anda perlu membayar sebanyak lebih dari RM1,000. Namun begitu saya rela meletakkan harga sehinggakan satu design bernilai tak sampai RM 1 pun. Ini demi memastikan anda semua dapat memiliki kesemua koleksi design Easykadkahwin pada harga mampu milik.

Design dah ada. Macamana nak cetak???

Dalam laman web Easykadkahwin.com versi 2008 dahulu saya ada menceritakan bagaimana nak hasilkan Kad Kahwin sendiri dengan kos paling minima 10 sen sahaja. "Nota 10 Sen". Saya berikan panduan kepada pembeli untuk hasilkan Kad Kahwin sendiri dan pembeli yang mendapatkan Easykadkahwin pada waktu tersebut boleh jugak menjalankan perniagaan Kad Kahwin dengan menggunakan design yang dibeli dari saya.

Seiring dengan peredaran masa, untuk versi yang terkini 2012 saya juga turut membekalkan kepada anda satu panduan yang bakal memberikan keuntungan yang berlipat kali ganda kepada anda. Gunakan design Easykadkahwin untuk hasilkan Kad Kahwin pelanggan anda, cetak, jual dan keuntungannya anda ambil. :)

Ebook Panduan Percetakan Kad Kahwin

Ebook Panduan Percetakan Kad Kahwin merupakan sebuah panduan yang menceritakan kepada anda bagaimana nak mencetak kad kahwin, dimana, berapa harganya dan bagaimana nak berbisnes dalam bidang kad kahwin.

Kad Kahwin antara HOT ITEM dalam dunia percetakan. Majlis kahwin sekarang dah tak macam dahulu. Ikut musim. Sekarang ni waktu mana pun ada saja orang yang kahwin. Tak perlu nak tunggu musim cuti sekolah atau hari-hari cuti umum. Permintaannya yang sentiasa ada membuatkan Kad Kahwin mampu memberikan pulangan yang agak besar bagi pengusaha percetakan Kad Kahwin.

Dengan Ebook Panduan Percetakan Kad Kahwin yang saya sediakan ini anda bukan sahaja boleh menjalankan perniagaan Kad Kahwin bahkan anda juga punya peluang untuk menjalan perniagaan untuk produk lain yang berasaskan percetakan seperti business card, poster, flyers dan lain-lain lagi.

Material Grafik

Disamping itu saya juga menyediakan beberapa material yang mungkin dapat membantu anda dalam menambah baik dan menghasilkan kad kahwin yang lebih cantik dari kad kahwin sedia ada. Anda boleh lihat sendiri dalam screen-shoot yang saya sediakan. Kesemua material adalah koleksi saya sendiri dan hasil carian di google.

Jom Buat Untung Dengan Bisnes Kad Kahwin!!!

TAHUKAH ANDA tempahan Kad Kahwin bersaiz 190mm x 210mm, dengan material 230gsm art card, matte/gloss laminate dan sampul putih, dalam kuantiti 1,000 anda boleh mendapat keuntungan dari RM 200 ke RM 300 atau lebih. Harga jualan untuk Kad Kahwin bersaiz tersebut ialah antara RM 0.80 - RM 1.20. Kad Kahwin bersaiz 98mm x 210mm (kad sekeping antara produk hot) dengan material 260gsm, matte/gloss laminate dan sampul putih, dalam kuantiti 1,000 membolehkan anda mendapatkan untung antara RM200 - RM400.

Keuntungan yang diperolehi untuk satu-satu tempahan Kad Kahwin adalah dari 50% ke 300% pergantung kepada kuantiti dan material yang digunakan.

Tahukah anda yang angka statistik perkahwinan di negara kita meningkat setiap tahun. Lihat sahaja angka-angka dibawah.

Ini membuktikan peluang untuk bertapak dalam perniagaan kad kahwin sentiasa cerah dan terbuka luas. Prospek anda sentiasa bertambah dari tahun ke tahun.

Koleksi Design & Template Kad Kahwin Easykadkahwin +
Ebook Panduan Percetakan Kad Kahwin

Dua kombinasi produk ini mampu membantu menjana keuntungan yang begitu lumayan kepada anda. Bahkan secara tak langsung anda juga turut berpeluang untuk menjana pendapatan dalam perniagaan produk lain yang berasaskan percetakan.

Malas-malas kalau secara sambilan seminggu anda hanya buat satu sale Kad Kahwin yang anda dapat dengan keuntungan purata satu tempahan RM 300, sebulan anda mampu meraih keuntungan sebanyak RM 1,200. Wow!!! itu baru secara sambilan. Kalau Kad Kahwin jenis A4 tiga lipatan pula anda mampu meraih pendatan dalam jualan RM 1,000 ke RM 1,500 atau keuntungan bersih antara RM 300 ke RM 500 untuk satu tempahan.

Disebabkan potensi keuntungan yang begitu besar dan keadaan pasaran yang sentiasa ada permintaan, anda boleh tengok berlambak-lambak rakan-rakan kita diluar sana yang menjalankan perniagaan Kad Kahwin ini. Jangan risau pasal persaingan. Rezki masing-masing tuhan dah tentukan. Kalau harga anda lebih mahal 10-20 sen pun dari pesaing, permintaan tetap ada. Yang penting perkhidmatan dan servis yang ditawarkan memuaskan hati pelanggan anda.

Jangan tunggu lagi. Dapatkan segera produk ini sekarang juga.

Anda boleh pilih pakej mana yang bersesuai dengan anda. Bagi yang SERIUS dan nampak peluang dalam menjana pendapatan dengan bisnes kad kahwin saya sangat-sangat mencadangkan kepada anda untuk memilih Pakej Lengkap.

Bagi yang hasilkan kad kahwin untuk kegunaan sendiri anda mungkin boleh pilih Pakej Ringan-Ringan sahaja :)

4 Design PERCUMA

Sila masukkan nama dan alamat email anda untuk dapatkan 4 design Kad Kahwin Easykadkahwin secara PERCUMA. (dalam format AI)

Nama:
Email:

Pakej Lengkap

Pakej Lengkap Easykadkahwin amat sesuai untuk mereka yang ingin menjalan perniagaan kad kahwin secara kecil-kecilan ataupun secara besar-besaran samada secara sepenuh masa atau secara sampingan.

Anda dibekalkan dengan koleksi pelbagai design yang cantik dan menarik disamping material tambahan sebagai bantuan dalam menghasilkan kad kahwin yang lebih cantik dan menarik.

Anda juga diberikan satu ebook Panduan Percetakan Cara Mudah yang menceritakan kepada anda bagaimana nak mencetak kad kahwin anda pada harga murah dan menguntungkan.

  • Lebih dari 100 Design Kad Kahwin (koleksi Terkini)
  • Extra design & template PSD & AI (lebih dari 50 design)(Koleksi 2008-2010)
  • Extra material untuk designer format AI. Koleksi grafik couple, tepak sireh, Kaligrafi jawi, kerawang dan lain-lain lagi.
  • Extra material koleksi ayat-ayat undangan, koleksi hadis, doa dan lain-lain.
  • Ebook Panduan Percetakan Cara Mudah
  • PERCUMA DVD Kerawang Extended

Harga : RM 150

*Produk didalam bentuk DVD akan dihantar kepada anda dengan menggunakan Pos Laju.

*Khusus Untuk Pakej Lengkap Sahaja*
Sekiranya anda mempunyai kupon diskaun sila masukkan disini untuk membuat pembelian.

Pakej Sedang-Sedang

Pakej Sedang-Sedang amat sesuai untuk mereka yang ingin menjalan perniagaan kad kahwin secara kecil-kecilan ataupun secara besar-besaran samada secara sepenuh masa atau secara sampingan.

Anda dibekalkan dengan koleksi pelbagai design yang cantik dan menarik disamping material tambahan sebagai bantuan dalam menghasilkan kad kahwin yang lebih cantik dan menarik.

  • 50 Design Kad Kahwin (koleksi Terkini)
  • Extra design & template PSD & AI (lebih dari 50 design)(Koleksi 2008-2010)
  • Extra material untuk designer format AI. Koleksi grafik couple, tepak sireh, Kaligrafi jawi, kerawang dan lain-lain lagi.
  • Extra material koleksi ayat-ayat undangan, koleksi hadis, doa dan lain-lain.

Harga : RM 100

*Produk didalam bentuk DVD akan dihantar kepada anda dengan menggunakan Pos Laju.

Pakej Ringan-Ringan

Pakej Ringan-Ringan amat sesuai untuk mereka yang ingin menghasilkan kad kahwin sendiri.

Anda boleh pilih mana-mana 10 design (koleksi Terkini) yang berkenan dihati anda. (Klik untuk lihat sample design)

  • 10 Design Kad Kahwin (koleksi Terkini)
  • Extra design & template PSD & AI (lebih dari 50 design)(Koleksi 2008-2010)
  • Extra material koleksi ayat-ayat undangan, koleksi hadis, doa dan lain-lain.

Harga : RM 60

*Produk didalam bentuk DVD akan dihantar kepada anda dengan menggunakan Pos Laju.

Penting : Sila baca dan teliti keseluruhan laman web sebelum membuat pembelian. Sila rujuk Sayarat & Terma terlebih dahulu sebelum membuat pembelian. Grafik dan gambarajah didalam laman web ini hanyalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.

* Semua design yang dihasilkan adalah dalam bentuk konsep muka hadapan sahaja. Anda perlu hasilkan sendiri dan pinda baha bahagian dalaman atau belakang kad kahwin. Anda juga perlu pinda ayat-ayat undangan dan grafik-grafik yang berkaitan.

* Untuk setiap pakej yang ditawarkan disediakan Material tambahan sebagai bantuan kepada pembeli untuk menghasilkan kad kahwin dengan design dan citarasa yang tersendiri.

** Saya tidak menggalakkan anda untuk membeli sekiranya anda tidak mahir menggunakan beberapa perisian seperti yang saya nyatakan di atas.

Have something to say??? Write it here...

kad kahwin, kad kahwin, kad kahwin, kad kahwin, kad kahwin, kad kahwin kartun, kad kahwin kartun, kad kahwin kartun, kad kahwin kartun, kad kahwin kartun, kad kahwin murah, kad kahwin murah, kad kahwin murah, kad kahwin murah, kad kahwin murah, kad kahwin ekonomi, kad kahwin ekonomi, kad kahwin ekonomi, kad kahwin ekonomi, vector kad kahwin, vector kad kahwin, vector kad kahwin, vector kad kahwin, design kad kahwin, design kad kahwin, design kad kahwin, design kad kahwin, bisnes kad kahwin, bisnes kad kahwin, bisnes kad kahwin, bisnes kad kahwin, agen kad kahwin, agen kad kahwin, agen kad kahwin, agen kad kahwin, ajen kad kahwin, ajen kad kahwin, ajen kad kahwin, ajen kad kahwin, pakej perkahwinan, pakej perkahwinan, pakej perkahwinan, pakej perkahwinan, pakej pertunangan, pakej pertunangan, pakej pertunangan, pakej pertunangan, kadkahwin, kadkahwin, kadkahwin, kadkahwin