Koleksi Design Kad Kahwin Dalam Format Vector Khusus Untuk Designer
Dan Anda Yang Nak Buat Bisnes Kad Kahwin

Easykadkahwin.com mula beroperasi sejak tahun 2008 lagi telah menghasilkan ratusan design kad kahwin dalam format vector khusus untuk designer dan mereka yang buat bisnes kad kahwin.

Design yang kami hasilkan bertujuan untuk membantu anda yang menjalankan perniagaan kad kahwin memudahkan kerja-kerja design anda dan menghasilkan kad kahwin yang cantik, menarik serta mendapat tempat di hati pengguna.

Kad kahwin yang kami design semestinya berkualiti tinggi kerana semua design didalam format vector yang boleh di edit sesuka hati anda. Anda nak tambah-tambah bunga, nak tukar warna, nak besarkan atau kecilkan gambar, nak masukkan tulisan atau nak buat apa-apa sekalipun takda masalah. Semuanya boleh!

 

Keperluan Perisian

Anda memerlukan perisian Adobe Illustrator versi CS5 ke atas untuk buka dan edit koleksi design Easykadkahwin.

Adobe-Illustrator-icon

Download 4 Design Kad Kahwin Percuma

Nah! Kami berikan 4 design kad kahwin dalam format vector kepada anda secara Percuma.

Sila masukkan nama anda dan alamat email. Kami akan kirimkan 4 design ini sejurus selepas anda mendaftarkan nama dan email anda ini.



Mudah Jer Nak Buat Kad Kahwin.

Dengan bantuan koleksi design kad kahwin yang kami sediakan, anda boleh menghasilkan kad kahwin sepantas tak sampai setengah jam pun. Anda hanya perlu pilih salah satu design yang berkenan di hati kemudian edit dengan Adobe Illustrator. Ubah dan pinda sikit-sikit sahaja, tambah itu dan ini sesedap rasa kemudian lukis peta ringkas dan selepas beberapa minit design kad kahwin yang anda buat siap.

Ada lebih dari 200 koleksi design kad kahwin yang di sediakan khusus untuk anda dengan bermacam-macam pilihan. Kad kahwin corak bunga kerawang. kad kahwin kartun, kad kahwin corak bunga inggeris, kad kahwin abstract dan bermacam-macam lagi design yang cantik dan menarik.

Anda juga diberikan material-material tambahan sebagai bahan bantuan untuk anda menghasilkan kad kahwin yang sempurna seperti grafik-grafik berkaitan, gambar kartun, kaligrafi khat,  koleksi ayat undangan perkahwinan, hadis dan doa dan bermacam-macam lagi. Semuanya untuk memudahkan anda menghasilkan kad kahwin yang cantik dan menarik.

Bisnes Kad Kahwin Yang Menguntungkan.

Tahukah anda yang statistik perkahwinan di Malaysia menuntukkan angka meningkat setiap tahun. Data dari infografik yang kami ada menunjukkan dari lebih 90,000 pasangan yang mendirikan rumah tangga pada tahun 2000 mengingkat kepada lebih 130,000 pasang pada tahun 2008. Untuk tahun yang terkini, kami yakin angka tersebut meningkat jauh lebih tinggi.

statistik-perkahwinan-malaysia

Apa yang kita dapat simpulkan dari data statistik ini jumlah orang berkahwin semakin hari semakin meningkat. Ini bermaksud potensi bisnes kad kahwin akan sentiasa ada dan setiasa meningkat. Sentiasa akan ada majlis perkahwinan dan pelanggan nak tempah kad kahwin juga akan sentiasa ada.

Modal 19 sen Jual 30 sen

Untung sangatkah jual kad kahwin ni? Untuk sekeping kad kahwin kita untung sen sen sahaja. Tapi orang tak buat kad kahwin sekeping dua sahaja. Biasa tempahan kad kahwin sekitar 500 keping ke 2,000 keping. Purata kebiasaan orang ramai akan tempah 1,000 keping kad kahwin.

Ya, modal untuk sekeping kad kahwin boleh berkurangan sehingga tak sampai 20 sen pun. Harga jual pula kita boleh mark-up antara 30% sehingga lebih 100% bergantung kepada kuantiti tempahan.

contoh1

contoh2

Kita andaikan purata keuntungan bersih untuk satu tempahan kad kahwin ialah RM150 sahaja. Dalam sebulan anda hanya dapat 10 tempahan sahaja. Ini bermaksud anda sudah dapat keuntungan bersih RM1,500 untuk hanya 10 tempahan kad kahwin sahaja dalam sebulan. Itu kalau hanya RM150. Kalau kuantiti tempahan lebih tinggi, lebih tinggi jugalah keuntungan yang anda dapat.

Koleksi Design Kad Kahwin + Panduan Percetakan
= Meletop KebaboOmm

Ok, bab koleksi design kad kahwin dan juga potensi bisnes kad kahwin saya dah ceritakan kat atas. Sekarang ni macamana kita nak cetak kad kahwin pula. Saya ada sediakan satu ebook Panduan Percetakan yang akan menerangkan kepada anda maklumat yang detail mengenai bisnes percetakan. Di mana nak cetak? Macamana nak cetak? semua saya ada detailkan dalam ebook Panduan Percetakan ini.

Apa yang lebih menguntungkan ialah anda juga berpotensi untuk buat side income dengan bisnes percetakan juga. Nak cetak kad kahwin dengan nak cetak bahan-bahan lain seperti business card, flyers, poster, sticker, semuanya lebih kurang sama sahaja prosesnya. Apa yang penting saya dapat bantu anda untuk memaksimumkan potensi bisnes anda kepada peluang-peluang sampingan yang anda boleh dapat.

Banyak sangat jenis-jenis percetakan seperti flyers, business card, poster, sticker, kotak cenderahari, thank you card, resit, invois, paper bag, buku nota dan macam-macam lagi peluang sampingan dalam bisnes percetakan yang anda boleh ambil manfaat untuk bisnes anda. Bisnes kad kahwin + bisnes percetakan.

Apa yang anda dapat?

Anda akan dapat sekeping DVD yang mengandungi:

  • Lebih 200 design kad kahwin.
  • Design berkualiti dalam format vector (ai/eps).
  • BONUS EXTRA: Koleksi Design banner & Bunting.
  • BONUS EXTRA: Koleksi kaligrafi, ayat undangan, hadis & doa.
  • BONUS EXTRA: Koleksi material tambahan, grafik dan lain-lain.
  • Ebook Panduan Perniagaan Percetakan Cara Mudah (pdf).

Klik sini untuk tengok preview design kad kahwin.

Hotline

hotline

Whatsapp/SMS/Call: 019-5987850
Email: support@easykadkahwin.com

Penting : Sila baca, teliti dan fahami keseluruhan laman web sebelum anda membuat sebarang pembelian. 

Produk ini memerlukan anda untuk memiliki kemahiran menggunakan perisian Adobe Illustrator untuk tujuan buka dan edit fail yang di sediakan. Pihak kami tidak menggalakkan anda untuk membuat pembelian sekiranya anda tidak mahir menggunakan perisian seperti yang di nyatakan di atas. Sila rujuk Syarat & Terma